Το... ταξίδι της Εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ολοκληρώθηκε και οι Έλληνες διεθνείς έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό με το εθνόσημο υπό το βλέμμα των αγαπημένων τους ανθρώπων. Ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν διστάζει να δείξει τον έρωτα του με την Ελληνίδα αθλήτρια του χάντμπολ, Μαρία Χατζηπαρασίδου με την οποία πόζαρε χαμογελώντας αγκαλιά μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ στην "Πόλη του φωτός".

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η τρυφερή αγκαλιά του Τολιόπουλου με την Χατζηπαρασίδου στον πύργο του Άιφελ

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ζει τον έρωτα του με την Ελληνίδα αθλήτρια του χάντμπολ, Μαρία Χατζηπαρασίδου η οποία είχε δηλώσει μάλιστα στα parapolitika ότι είναι ο άνθρωπος της και πως θέλει να τον παντρευτεί. Οι δυο τους είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και στηρίζει ο ένας τον άλλον σε κάθε του βήμα, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ήταν τεράστιο όνειρο για τον Έλληνα γκαρντ να βρίσκει την σύντροφο του στο πλευρό του.

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου βρέθηκε στο Παρίσι για να υποστηρίξει και να καμαρώσει τον αγαπημένο της και οι δυο τους ανέβασαν μια φοβερή φωτογραφία, αγκαλιασμένοι μπροστά από τον φωτισμένο πύργο του Άιφελ γεμάτοι από χαμόγελα και ευτυχία.

toliopoulos_xatzhparasidou