Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί διακαή πόθο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας η οποία επιμένει για την περίπτωση του παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Έλληνας φορ δεν πωλείται. Οι Πορτογάλοι σύμφωνα με την A Bola είναι έτοιμοι να παίξουν το τελευταίο τους... χαρτί και να καταθέσουν νέα πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ με την ελπίδα ότι αυτό το ποσό θα πείσει το "τριφύλλι" να τους παραχωρήσει τον παίκτη.

Η Σπόρτινγκ επανέρχεται με νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη

Οι δυο επίσημες κρούσεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έπεσαν στο... κενό και δεν βρήκαν αντίκρισμα από τον Παναθηναϊκό που ήταν κατηγορηματικός ότι ο Έλληνας στράικερ δεν πωλείται. Το όνομα του φιγουράρει καθημερινά σε μέσα της Πορτογαλίας τα οποία είχαν μάλιστα αναφέρει ότι ο παίκτης είχε συμφωνήσει με την πορτογαλική ομάδα μέχρι το 2029.

Τα δημοσιεύματα ολοένα και πληθαίνουν και φέρνουν ξανά το όνομα του Ιωαννίδη στο προσκήνιο. Η Α Bola αναφέρει αυτή τη φορά πως η Σπόρτινγκ αποφάσισε να καταθέσει και τρίτη επίσημη πρόταση στους "πράσινους", η οποία θα είναι στα 20 εκατομμύρια ευρώ, συν πέντε εκατομμύρια ευρώ για μπόνους.

Mάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι τα 25 εκατομμύρια ευρώ ήταν και το ποσό που είχε απαιτήσει ο Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ όταν και είχε ξεκινήσει μαζί της συζητήσεις τους προηγούμενους μήνες.


Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

"Τα λιοντάρια είναι πρόθυμα να αυξήσουν αυτές τις τιμές λίγο περισσότερο για να κλείσουν οριστικά μια διαδικασία που προκαλούσε κάποια φθορά. Όχι μόνο με τους συλλόγους, αλλά και με τον παίκτη που, θυμηθείτε, έχει συμφωνήσει τα πάντα με τους Λιοντάρια για συμβόλαιο μέχρι το 2029. Οι επόμενες ώρες, λοιπόν, θα είναι καθοριστικές για την Σπόρτινγκ να προχωρήσει (ή όχι) προς άλλους στόχους που αναφέρονται.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν επισημοποιήσει ακόμη επίσημη πρόταση, τα λιοντάρια είναι πρόθυμα να προχωρήσουν σε μια... τρίτη πρόταση για να πείσουν τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού , δηλαδή τον ιδιοκτήτη του, Γιάννη Αλαφούζο -το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πορεία των διαπραγματεύσεων- για να αποκτήσουν τον Έλληνα επιθετικό".