Τα επιτεύγματα του Μίλτου Τεντόγλου αρχίζουν και ξεφεύγουν από κάθε λογική. Ίσως είναι και η χαλαρότητα με την οποία κερδίζει τα χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Πάντως οι Έλληνες για ακόμη μία φορά έδωσαν... ρέστα στα social media με την επιτυχία του άλτη του μήκους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d392yk8js401)

Η... αναμενόμενη αποθεώση για Τεντόγλου για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο τρόπος ο οποίος αγωνίζεται στους τελικούς του μήκους σου βγάζει πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Έτσι έγινε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με τον Μίλτο Τεντόγλου να κάνει ένα άλμα στα 8,48μ. και να παίρνει με... άνεση την πρώτη θέση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d391lsuztuq1)
Όπως ήταν λογικό το επίτευμα του δεν πέρασε απαρατήρητο από τα social media, με τους Έλληνες να δίνουν... ρεσιτάλ βλέποντας τον. Κάποιοι μάλιστα σκέφτηκαν τι ήταν αυτό που είχε στο μυαλό του πριν κοιμηθεί και δεν ήταν άλλο από το... "Πήρα χρυσό σε αυτή την Ολυμπιάδα; Πήρα".



Σε αρκετούς έκανε εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε στο κοινό λίγο πριν την έναρξη του τελικού ο Τεντόγλου που τον παρομοίασαν μάλιστα με κάποιον που γυρνάει από διακοπές και δεν θέλει να δει κανέναν.



Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που το συνδύασαν διαφορετικά, καθώς εμφανίστηκε χαλαρός για να μπορέσει να πάρει το χρυσό μετάλλιο και στη συνέχεια να φύγει... ατάραχος σαν να μη συνέβη τίποτα. Μεταξύ μας... αυτό έκανε κιόλας.



Δεν θα μπορούσε να λείπει από τα σχόλια και ο κολλητός του χρυσού Ολυμπιονίκη, Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος ξεκίνησε τα τικ τοκ στο Παρίσι αλλά τελικά θα φύγει μαζί με τον Τεντόγλου μ' ένα μετάλλιο ο καθένας στο στήθος. Κάτι απλό και... καθημερινό για εκείνους.



Αν τον ρωτούσε βέβαια ο δημοσιογράφος για ποιο λόγο ήταν περισσότερο χαρούμενος μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Τεντόγλου σίγουρα θα απαντούσε πως απλα... κέρδισε το στοίχημα που έβαλε με τον "Μανόλο" για το 8,46μ.



Ο Γιώργος Καπουτζίδης - ο οποίος είναι και λάτρης του στίβου - έχει γράψει απίστευτες ατάκες "Στο Παρά Πέντε". Μία από αυτές ταιριάζει απόλυτα στον Τεντόγλου όταν του είπαν πως πήρε το χρυσό. "Δε βαριέσαι, ότι περίσσεψε" αλά... Θεοπούλα λοιπόν.



Η απογοητεύση του Μίλτου που δεν κατάφερε να κάνει ξανά το πανελλήνιο ρεκόρ ήταν εμφανής που τον έκανε μάλιστα να σκεφτεί πως με το 8,36μ. που πήδηξε ίσως πρέπει πλέον να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό, ίσως το... Farmville.



Τα προβλήματα στις αεροπορικές εταιρίες τελευταία είναι αρκετά και οι καθυστερήσεις ακόμη περισσότερες. Μήπως να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σιγά σιγά να χρησιμοποιούμε τις "Tentoglou airlines";



Γνωρίζοντας κάποιος τον Μίλτο θα μπορούσε να σκεφτεί πως στο τελευταίο του άλμα τελικά ήθελα να περάσει το μήνυμα του. Προσπάθησε να δείξει σε όλους τους αθλητές πως είναι το "Περπατώντας πήρα το χρυσό".



Για φινάλε αφήσαμε την έκφραση του Μίλτου, ο οποίος σίγουρα αυτή τη στιγμή είναι στο twitter και βλέπει όλα αυτά που έχουν ανέβει. Έδωσε ακόμη μία παράσταση στον Παγκόσμιο αθλητισμό κι εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του υποκλιθούμε.