Η Γαλλία έκανε τη μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, αποκλείοντας το φαβορί Καναδά. Ο τρόπος που διαχειρίστηκε το παιχνίδι ο Βενσάν Κολέ ήταν εξαιρετικός, ενώ μεγάλη εντύπωση προξένησε το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε αρκετά ο Ρούντι Γκομπέρ.

Ο λόγος(;) που αγωνίστηκε λίγο ο Γκομπέρ στον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων

Τις περισσότερες φορές ο σκοπός... αγιάζει τα μέσα. Κάτι τέτοιο θα μπορούσαμε να πούμε πως συνέβη και στον αγώνα της Γαλλίας κόντρα στον Καναδά για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον προπονητή των "τρικολόρ" να αναγκάζεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Από τη μία το γεγονός πως ένας από τους παίκτες που τον "έσωσε" ήταν ο Εβάν Φουρνιέ - που πριν δύο μέρες είχαν... σφαχτεί μέσω δηλώσεων - είναι από μόνο του άξιο αναφοράς. Από την άλλη όμως ελάχιστα αγωνίστηκε στην αναμέτρηση ο Ρούντι Γκομπέρ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d390jsxn25fl)
Ο Κολέ δήλωσε πως αυτό συνέβη επειδή δεν ταίριαζε το κορμί του σε σχέση με αυτά των Καναδών και γι' αυτό επέλεξε ουσιαστικά να χρησιμοποιήσει τον Ματίας Λεσόρ. Ο σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς όμως, έδωσε μία διαφορετική εκδοχή για τα σχεδόν τέσσερα λεπτά που αγωνίστηκε.

Όπως ανήρτησε ο ίδιος και αποκάλυψε στα social media υπήρξε ένας τραυματισμός στο δάχτυλο του χεριού κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης. Αναγκάστηκε μάλιστα να κάνει και μία μικροεπέμβαση, με αποτέλεσμα όπως φάνηκε να μην παίξει όσο θα περίμενε κόντρα στον Καναδά.



Η Γαλλία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά ακόμη και τώρα άλλα λέει ο ένας, άλλα υποστηρίζει από τη πλευρά του ο άλλος. Το κλίμα μπορεί να βελτιώθηκε όμως για να έχουν ελπίδες απέναντι στην Γερμανία πρέπει να ενωθούν ξανά όλοι μαζί!