Ένα από τα βασικά θέματα που ταλανίζουν κάθε χρόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος! Τα δεδομένα αλλάζουν μετά την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ από τον Μάκη Γκαγκάτση, καθώς, σύμφωνα με το προσχέδιο προκήρυξης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο τελικός Κυπέλλου επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και το Πανθεσσαλικό Στάδιο μένει εκτός επιλογών.

Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Τέλος το Πανθεσσαλικό και επιστροφή στο ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος! Η ΕΠΟ προχώρησε σε τροποποίηση της προκήρυξης και πλέον καταργείται η υποχρεωτική επιλογή του Πανθεσσαλικού εφόσον ο ένας φιναλίστ είναι από τη νότια Ελλάδα και ο άλλος από τη βόρεια. Το πλάνο είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να διεξαχθεί 17 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ παρέχεται η δυνατότητα να αποφασίσει διαφορετικά, αλλά αυτό θα ισχύει μόνο στην περίπτωση που το Ολυμπιακό Στάδιο δεν θα είναι έτοιμο ή διαθέσιμο τη συγκεκριμένη ημερομηνία, κάτι το οποίο φαντάζει λίγο δύσκολο να συμβεί, μιας και η ημερομηνία του τελικού θα γίνει γνωστή αρκετό καιρό πριν, με γνώμονα να έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να έχουν δρομολογηθεί όλα.