"Happy End" φαίνεται πως θα έχει η περίπτωση του Αντρέ Όρτα στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" πίεζαν με τον τρόπο τους τη Μπράγκα και όπως φαίνεται κατάφεραν να πείσουν με την ομάδα της Πορτογαλίας για τη μεταγραφή, όπως αποκαλύπτει η "O Jogo".

Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Όρτα ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την "Ο Jogo"

Όλο και πιο κοντά στη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Αντρέ Όρτα. Ο Πορτογάλος μέσος είχε ξεκαθαρίσει από τη πρώτη στιγμή στην Μπράγκα πως επιθυμεί την επιστροφή του στους "ερυθρόλευκους" και προσπαθούσε με τον τρόπο του να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οι δύο ομάδες είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία και πριν λίγες ημέρες, αλλά την τελευταία στιγμή ο πορτογαλικός σύλλογος έκανε πίσω και άλλαξε τις απαιτήσεις της. Πλέον όμως, όλα δείχνουν πως βαδίζουν σε... γάμο με την "O Jogo" να αποκαλύπτει πως ο παίκτης ταξιδεύει για την Αθήνα.

Ο Αντρέ Όρτα είχε 21 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ στο β' μισό της περσινής περιόδου με τους Πειραιώτες και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του Conference League από την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που επέμενε για την απόκτηση του.