Η παρουσία του Απόστολου Χρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ήταν ονειρική. Ο Έλληνας Πρωταθλητής τερμάτισε στην τέταρτη θέση στα 100μ. ύπτιο και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 200μ. του ίδιου αγωνίσματος. Ο πατέρας του, Θωμάς Χρήστου, τόνισε μάλιστα πως αν δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός, ο γιος του δεν θα βρισκόταν στο Παρίσι.

Θωμάς Χρήστου: "Ο Ολυμπιακός βοήθησε τον Απόστολο να συνεχίσει και να φτάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Η Ολυμπιάδα του Παρισιού θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του Απόστολου Χρήστου. Από την... απογοήτευση της τέταρτης θέσης στον τελικό των 100μ. ύπτιο, στην απογείωση της δεύτερης θέσης και του αργυρού μεταλλίου στα 200μ. ύπτιο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d34svmeg61qh)
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δήλωσε υπερήφανος για το επίτευγμα του Απόστολου και ο πατέρας του, Θωμάς Χρήστου, μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στα social media τόνισε πως αν δεν υπήρχαν οι "ερυθρόλευκοι" τότε ο γιος του θα είχε διακόψει τον πρωταθλητισμό!

"Είτε μας αρέσει είτε όχι ... Εάν δεν υπήρχε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στο δρόμο του Απόστολου από το 2013 , ώστε να τον υποστηρίξει με την τεχνογνωσία ενός πρότυπου αθλητικού Οργανισμού και να τον προστατεύσει ... ο Απόστολος θα είχε διακόψει τον πρωταθλητισμο υψηλού επιπέδου!!!

Οι γονείς ήταν αδύνατο τότε να διαχειριστουν από μόνοι τους την αθλητική καριέρα ενός Παγκοσμίου Πρωταθλητή Εφήβων το 2013 όταν όλα τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία όπως και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός γενικότερα ήταν τότε σε κατάσταση αποσύνθεσης και διάλυσης...

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κράτησε τον Απόστολο όρθιο στο κρίσιμο χρονικά σημείο της αθλητικής του καριέρας και σήμερα όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη!"