Έγραψε ιστορία ο Μίλτος Τεντόγλου στο Παρίσι κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και επαναλαμβάνοντας τον θρίαμβο του Τόκιο το 2021. Ο... ιπτάμενος άλτης από τα Γρεβενά μετρά πλέον δύο διαδοχικά χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τρία διαδοχικά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού και κλειστού στίβου και άλλα δύο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Με επίδοση 8,48 ο αέρινος Μίλτος πήρε την πρωτιά, χαρίζοντας στην Ελλάδα ένα ακόμη χρυσό -είχε κερδίσει το πρώτο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Μεταξύ των εκατοντάδων θεατών που τον παρακολουθούσαν από τις κερκίδες, ήταν και η σύντροφος του, Πηνελόπη Γκιώνη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d39hy7rem12h)

Η ίδια βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, εμψυχώνοντάς τον και παράλληλα τον... τρολάρει στα social media για το ότι δεν είναι ποτέ 100% ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του, παρά τα 16 μετάλλια που έχει λάβει σε μεγάλες διοργανώσεις.

Μάλιστα σε πρόσφατο στόρι της, έγραψε χιουμοριστικά για τον σύντροφό της: «Αυτή η νίκη δε σημαίνει τίποτα για μένα, ούτε στον εχθρό μου πρωινός τελικός» και συμπλήρωσε στη λεζαντα: «Αν τον έχετε δει σε έναν αγώνα να βγαίνει ικανοποιημένος, μου λέτε. Περιμένω…».

tentoglou-story

Ενώ σε επόμενο στόρι της σχολίασε: «Μπορεί να μην το ξέρατε αλλά εδώ άμα χτυπάς καμπάνα σημαίνει ότι είσαι γαμάτος».

pinelopi-gkioni-story

Ποια είναι η σύντροφος του Μίλτου Τεντόγλου

Σημειώνουμε πως η Πηνελόπη Γκιώνη είναι αθλητικογράφος και βρίσκεται στο Παρίσι, όχι μόνο για τον σύντροφό της Μίλτο, αλλά και για λογαριασμό της ιστοσελίδας στην οποία εργάζεται.

Η ίδια ήθελε από μικρή να γίνει αθλήτρια του στίβου ωστόσο στην πορεία τα πλάνα της άλλαξαν και έτσι σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία.

Αποφοίτησε από τη σχολή ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως αθλητικογράφος με ειδίκευση τον στίβο σε μεγάλο ενημερωτικό σάιτ.

Πώς γνωρίστηκε με τον Μίλτο Τεντόγλου

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου τρία χρόνια στα στάδια, μεταξύ προπονήσεων και αγώνων, καθώς η νεαρή δημοσιογράφος καλύπτει τα αθλήματα του στίβου.

Έτσι η κατανόηση των απαιτήσεων που έχει ένας αθλητής του επιπέδου του από την πλευρά της Πηνελόπης Γκιώνη λειτούργησε θετικά ώστε να έρθουν πιο κοντά ως ζευγάρι.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν δημοσιεύουν πολλά στιγμιότυπα στα social media.

Για τη σχέση τους δεν μιλούν ποτέ, αλλά ούτε την κρύβουν. Οι κοινές φωτογραφίες τους είναι μετρημένες στα δάχτυλα, όπως και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Θυμίζουμε πως ο Μίλτος Τεντόγλου και η Πηνελόπη Γκιώνη έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι το 2022 στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΣΕΓΑΣ και φαίνονται πολύ ταιριαστοί.