Σε νέα... εποχή έχει περάσει η ΕΠΟ μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Μάκη Γκαγκάτση! Οι αλλαγές θα είναι δραστικές σε όλα τα επίπεδα με στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση του ελληνικού πρωταθλήματος. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστό τον νέο πίνακα διαιτητών της Super League για τη σεζόν 2024-25 που δόθηκε από τη νέα ΚΕΔ, με τον νέο αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά να έχει ήδη αναλάβει δράση και να έχει κόψει... ονόματα!

ΕΠΟ - ΚΕΔ: Δραστικές αλλαγές από τον Στεφάν Λανουά στον πίνακα διαιτητών

Ο Στεφάν Λανουά είναι ο νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ και στόχος της ΕΠΟ είναι να του δώσει εξ ολοκλήρου τα... κλειδιά όσον αφορά τις αποφάσεις που θα παρθούν στην ελληνική διαιτησία. Το σκηνικό έχει πλέον αλλάξει, με τα τρία νέα στελέχη της ΚΕΔ να έχουν οριστεί από την UEFA. Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής έχοντας αξιολογήσει την απόδοση των Ελλήνων διαιτητών, η οποία συνολικά δεν τον έχει αφήσει ικανοποιημένο, πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές.

Κάτι που φάνηκε και από τον νέο πίνακα διαιτητών από τον οποίο απουσιάζουν διαιτητές με πολλαπλούς ορισμούς και παρουσία στη Super League, διεθνή ονόματα τα οποία "κόπηκαν". Εκτός έμειναν λοιπόν οι διεθνείς διαιτητές Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και Βαγγέλης Μανούχος και ακόμα εννέα. Πρόκειται για τους Γκάμαρη, Κατοίκο, Περράκη, Ανδριανό, Μαλούτα, Γκορτσίλα, Βάτσιο και Ματσούκα.

Ο Στεφάν Λανουά έχει δεσμευτεί ότι δεν θα λογαριάσουν τα "ονόματα" και πως όλοι θα κρίνονται με βάση την απόδοσή τους στο χορτάρι. Αξίζει να τονιστεί ότι κάποιοι διαιτητές που "κόπηκαν" από τη Super League δεν συμπεριλήφθηκαν ούτε στον πίνακα της Super League 2, ενώ σημειώνεται ότι δεν προήχθη κανείς από τη Super League 2. Η νέα λίστα περιλαμβάνει 18 διαιτητές.

diahthtes_epo