Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην ελευθέρα πάλη, Ντάουρεν Κουρουγκλίεφ, μπαίνει στα ταπί των Παρισίων για να φέρει εις πέρας το στόχο του, που είναι ολυμπιακό μετάλλιο. Η εθνική ομάδα πόλο Γυναικών μπορεί να μην παίζει για μετάλλιο, αλλά τα 13 κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου μπορούν ακόμη να γίνουν ολυμπιονίκες. 

Ολυμπιακοί Αγώνες, πάλη: Ο Κουρουγκλίεφ στις αναμετρήσεις της ζωής του

Η Μαρία Πρεβολαράκη δεν κατάφερε να κάνει την πορεία που η ίδια θα ήθελε στην κατηγορία των 53κ. στην ελευθέρα πάλη και τώρα σειρά παίρνει ο Ντάουρεν Κουρουγκλίεφ στην κατηγορία των 86κ.

Ο Νταγκεστανός πρωταθλητής Ευρώπης τιμά τα χρώματα της Ελλάδας και μπαίνει στο ταπί με τον Ίθαν Άντριεν Ράμος, από το Πουέρτο Ρίκο. Η αναμέτρηση του Κουρουγκλίεφ είναι η ένατη στο τρίτο ταπί. Όλοι οι αγώνες μέχρι τον τελικό γίνονται την ίδια ημέρα.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cs1ovwdbh8a9)
Ο αθλητής: Ντάουρεν Κουρουγκλίεφ (86κ., ελευθέρα πάλη). Η ώρα: 12:56. Η ώρα των προημιτελικών: 13:50. Η ώρα των ημιτελικών: 19:35. Το κανάλι: ΕΡΤ3. 

Ολυμπιακοί Αγώνες, πόλο Γυναικών: Η άχαρη κατάταξη ένας όμορφος αποχαιρετισμός

Η εθνική ομάδα πόλο Γυναικών αντιμετωπίζει την Ουγγαρία για τις θέσεις 5-8 του ολυμπιακού τουρνουά και, παρ’ ότι δεν πέτυχε το στόχο της, δεν μπορεί να αντιμετωπίζει τέτοια παιχνίδια αψήφιστα.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d38zwam4eu55)
Άλλωστε, είναι ευκαιρία και για τις 13 διεθνείς να γίνουν ολυμπιονίκες, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον την έκτη θέση στην κατάταξη, αλλά και όσες θα αποχωρήσουν (οριστικά ή για λίγο) από τη “γαλανόλευκη” να κλείσουν την καριέρα τους σε ένα συγκρότημα που οπωσδήποτε αγαπούν όμορφα και νικηφόρα.

Οι Ουγγαρέζες είναι επίσης ψυχολογικά διαλυμένες, καθώς έφτασαν πολύ κοντά να εκθρονίσουν τις ΗΠΑ στον προημιτελικό και τελικά ηττήθηκαν 5-4 σε ένα παιχνίδι που απαίτησε συναπτές υπερβάσεις.

Η ομάδα: Εθνική Ελλάδος (πόλο Γυναικών). Η ώρα: 19:00. Το κανάλι: Δεν έχει προγραμματιστεί μετάδοση.