Μία από τις αθλήτριες που αναμφίβολα τράβηξαν τα βλέμματα όλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και... τρέλαναν το Παρίσι είναι η Αλίνα Νιούμαν! Η Καναδή αθλήτρια του άλμα επί κοντώ που άφησε την Κατερίνα Στεφανίδη εκτός βάθρου και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Οι ασχολίες της μάλιστα είναι αρκετές και δεν περιστρέφονται μόνο γύρω από τον αθλητισμό, αφού διαθέτει και λογαριασμό στο Only Fans, όπου μοιράζεται πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες και αμείβεται.



Μάλιστα, η Νιούμαν πανηγύριστε με έναν διαφορετικό τρόπο από τα... συνηθισμένα το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του άλμα επί κοντώ, αφού έκανε twerk προς την εξέδρα! Το μόνο σίγουρο ότι μετά την επιτυχία και τη φήμη της στο Παρίσι οι συνδρομητές της στο Only Fans θα αυξηθούν... κατακόρυφα!


Η διπλή καριέρα της Νιούμαν με το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Only Fans

Η Αλίνα Νιούμαν χάρισε μια μοναδική και ιστορική ζωή στη χώρα της, αφού έγινε η πρώτη γυναίκα αθλήτρια από τον Καναδά που κατακτά μετάλλιο στο επί κοντώ. Η ίδια βίωσε με τον καλύτερο τρόπο την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον τελικό, όπου αγωνίστηκε και η δική μας Κατερίνα Στεφανίδη.



Η χάλκινη Ολυμπιονίκης, πέρα από την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, στην καθημερινότητά της έχει κι άλλες ασχολίες, οι οποίες αφορούν την πλατφόρμα του Only Fans, εκεί όπου μοιράζεται αποκαλυπτικές της φωτογραφίες, τις οποίες χρεώνει με 11,85 ευρώ τον μήνα.



Μάλιστα, η Νιούμαν είχε επισκεφθεί και τη χώρα μας πέρυσι τον Αύγουστο, όπου και επέλεξε να αποφορτιστεί και να χαλαρώσει για τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα την περιοχή της Στούπας μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.



Η ομορφιά της είναι τέτοια που έχουν δημιουργήσει μέχρι και... βίντεο όπου και έχουν απαθανατίσει όλες τις "καυτές" της στιγμές στον αθλητισμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε όποια διοργάνωση και στάδιο βρεθεί, θα μαγνητίζει τα βλέμματα όλων.

HOTTEST Moments Of Alysha Newman