Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ προσπάθησε να κάμψει την αντίσταση του Χασάν Γιαζντανιτσαράτι αλλά ο Ιρανός ήταν καλύτερος και τον απέκλεισε. Στις δηλώσεις του ο Έλληνας Πρωταθλητής ανέφερε πως έκανε ό,τι μπορούσε και περιμένει να δει αν θα έχει δεύτερη ευκαιρία για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Έπαιξε με τραυματισμό στον προημιτελικό ο Κουρουγκλίεφ

Ο Χασάν Γιαζντανιτσαράτι έκανε μία σπουδαία ανατροπή και άφησε εκτός ημιτελικών των Νταουρέν Κουρουγκλίεφ που προσπάθησε αρκετά, αλλά ο Ιρανός αργυρός Ολυμπιονίκης του Τόκιο έδειξε την ανωτερότητα του, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1.

Ο Έλληνας Πρωταθλητής περιμένει τώρα ο αντίπαλος του να βρεθεί στον τελικό για να έχει ακόμη μία ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο μέσω των ρεπεσάζ. Στις δηλώσεις του ανέφερε πως ο Χασάν Γιαζντανιτσαράτι ήταν καλύτερος από εκείνον και δίκαια προκρίθηκε.

Ανέφερε μάλιστα πως υπάρχει κι ένας τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί στα πλευρά, κάτι που αποκάλυψε ο προπονητής του, αλλά αφού είναι ακόμη "ζεστός" δεν μπορεί να γνωρίζει κατά πόσο είναι σοβαρός ή οχι

"Κουράστηκα. Με άφησαν οι δυνάμεις μου, θα προσπαθήσω για την συνέχεια αν μου δοθεί η ευκαιρία στα ρεπεσάζ. Αυτός ο αντίπαλος μου ήταν καλύτερα προετοιμασμένος. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα παλέψω οπωσδήποτε για το μετάλλιο, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας Πρωταθλητής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3aik0ijzxbl)