Ο Νεϊμάρ απασχολεί αρκετά με την εξωγηπεδική του ζωή και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί στην επικαιρότητα! Μετά τον "σάλο" που προκλήθηκε με την απιστία του στην Μπρούνα Μπιανκάρντι και τον χωρισμό τους μόλις έναν μήνα μετά τη γέννηση του μωρού τους, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έγινε ξανά πατέρας αυτή τη φορά από την Αμάντα Κίμπερί που έφερε στον κόσμο το τρίτο του παιδί.

Παρ' όλα αυτά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο αφού θα χρειαστεί να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας για 10χρονο κορίτσι από την Ουγγαρία!

Σε... μπελάδες ο Νεϊμάρ που υποβάλλεται σε τεστ πατρότητας για 10χρονο κορίτσι από την Ουγγαρία

Σε νέες περιπέτειες βρίσκεται ο Νεϊμάρ με την υπόθεση του τεστ πατρότητας για 10χρονο κορίτσι από την Ουγγαρία. Μάλιστα, η σοβαρότητα της κατάστασης είναι τέτοια που η πλευρά του ποδοσφαιριστή να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της O GLOBO και μάλιστα να ερευνά διεξοδικά την υπόθεση από νομικής πλευράς.

Πάμε 11 χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στον Απρίλιο του 2023 όταν και ο Βραζιλιάνος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Βραζιλίας για φιλικό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βολιβία. Μετά τον αγώνα, λέγεται ότι συναντήθηκε με ένα μοντέλο από την Ουγγαρία ονόματι Γκαμπριέλα Γκασπάρ και πως οι δυο τους συνευρέθηκαν ερωτικά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πληροφορίες της O GLOBO οι οποίες επιβεβαιώθηκαν και από την πλευρά του Νεϊμάρ, η μητέρα του παιδιού υποστήριξε ότι η εγκυμοσύνη της προέκυψε εκείνη την χρονική περίοδο της συνεύρεσης με τον Νεϊμάρ και πως είναι αποτέλεσμα της ερωτικής τους επαφής. Έτσι, ο πρώην παίκτης της Μπαρτελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν θα υποβληθεί σε τεστ πατρότητας το προσεχές διάστημα για να αποφανθεί η αλήθεια.