Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η πρώτη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο... σπίτι του για τη σεζόν 2024-25. Ο Ολυμπιακός παίζει στο Καραϊσκάκη για πρώτη φορά από τον Μάιο και έτσι δεν είχε δώσει την ευκαιρία στον κόσμο του να απολαύσει την παρουσία των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων, εκείνου του Conference League και εκείνου του Youth League, στην έδρα της ομάδας. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3aqbz6tb2kp)
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε κάθε λόγο να είναι χαμογελαστός, μια και η νέα σεζόν είναι ante portas και επισήμως και για τις δύο ομάδες του, καθώς στις 17 Αυγούστου οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν τον Βόλο (20:00) εκτός έδρας για την πρώτη αγωνιστική της Super League και την ίδια ημέρα (17:00) η Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκινά την τρίτη διαδοχική σεζόν της στην Premier League με αντίπαλο την Μπόρνμουθ. 


olympiakos_nottingham_forest_tropaia_16
olympiakos_nottingham_forest_tropaia_15
olympiakos_nottingham_forest_tropaia_14
olympiakos_nottingham_forest_tropaia_13


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όλοι οι ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ παρατάχθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, με τη γιγαντοοθόνη στο Καραϊσκάκη να παίζει στιγμιότυπα από την πορεία της ομάδας προς την κατάκτηση του Conference League. Μαζί, στο βίντεο παίχτηκαν και πλάνα από το ταξίδι της ομάδας προς τη δόξα, δηλαδή την κατάκτηση του Youth League.

Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας Νέων και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν εκείνοι που μετέφεραν τα τρόπαια στον αγωνιστικό χώρο. 


olympiakos_nottingham_forest_tropaia_4
olympiakos_nottingham_forest_tropaia_3
olympiakos_nottingham_forest_tropaia_2
olympiakos_nottingham_forest_tropaia_1



Το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: "Όπως βλέπετε, φέραμε τα κύπελλα εκεί που ανήκουν, στο ναό μας στο Στάδιο Καραΐσκάκη. Από σήμερα ξεκινάμε για νέες περιπέτειες, με νέα όνειρα και νέες προσδοκίες. Είμαστε μια οικογένεια, όλοι ενωμένοι και πάμε για ακόμα μεγαλύτερα τρόπαια. Και στη Βραζιλία (σημ. το παιχνίδι του Διηπειρωτικού για την ομάδα Νέων απέναντι στη Φλαμένγκο) και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη". 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3aq6fli9k1t)
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσφορά του. Κατόπιν, μαζί με την ομάδα, τους προπονητές, αλλά και τους Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ, παρατάχθηκε για αναμνηστικές φωτογραφίες. 


olympiakos_nottingham_forest_tropaia_6
olympiakos_nottingham_forest_tropaia_8
olympiakos_nottingham_forest_tropaia_7
olympiakos_nottingham_forest_tropaia_5


Στο παιχνίδι με τη Νότιγχαμ, οι παίκτες του Ολυμπιακού φόρεσαν την επετειακή φανέλα, που φτιάχτηκε για τα 100 χρόνια του συλλόγου, που κλείνει στις 25 Μαρτίου 2025.


olympiakos_nottingham_forest_tropaia_12
olympiakos_nottingham_forest_tropaia_11
olympiakos_nottingham_forest_tropaia_10
olympiakos_nottingham_forest_tropaia_89jpg