Ο Γάλλος άλτης Άντονι Αμιράτι έριξε την μπάρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου με ιδιαίτερο τρόπο, που τον έκανε viral και μάλιστα δέχθηκε μία άκρως ιδιαίτερη πρόταση.

Κατά την τελευταία του προσπάθεια το Σάββατο (03/08) ο Γάλλος κατάφερε να ξεπεράσει το ύψος των 5,70 μέτρων, αλλά βρήκε με το μόριο του την μπάρα στο κατέβασμα, με αποτέλεσμα να βγει άκυρο το άλμα του.



Αυτό το περιστατικό, το οποίο έγινε νο1 θέμα συζήτησης αμέσως στα social media φαίνεται πως άνοιξε μια απρόσμενη πόρτα στον 21χρονο αθλητή. Και αυτό γιατί όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «Marca», ο Αμιράτι έχει δεχθεί πρόταση 250.000 δολαρίων από την ιστοσελίδα ερωτικού περιοχμένου, CamSoda.

«Είμαι πραγματικά έκπληκτος από όλη την προσοχή που έχει λάβει αυτό το περιστατικό. Η εστίασή μου παραμένει στο να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά αυτή η οικονομική προσφορά είναι σίγουρα κάτι που θα πρέπει να εξετάσω προσεκτικά», είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος άλτης.


Ο Αμιράτι δεν έχει δώσει ακόμα απάντηση σε αυτή την ιδιαίτερη προσφορά, αλλά είναι δεδομένο πως θα την εξετάσει σοβαρά, μιας και το ποσό που του προσφέρεται δεν είναι καθόλου αμελητέο.