Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή προσπάθεια κόντρα στον Άγιαξ, είχε ευκαιρίες να σκοράρει όμως έμεινε "άσφαιρος" σε αντίθεση με τον "Αίαντα" που βρήκε δίχτυα με τον Μπέρχαουζ και έφυγε με τη νίκη 0-1 από το ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το φινάλε του αγώνα ο Ντιέγκο Αλόνσο σημείωσε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε όπως θα ήθελε όμως παραμένει... ζωντανή για πρόκριση.

Αλόνσο: "Είμαστε ακόμα ζωντανοί, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε στον Παναθηναϊκό"

Ο Ντιέγκο Αλόνσο σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της COSMOTE TV υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός έφερε ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν περίμενε και επιθυμούσε, ενώ σχολίασε ότι όλα μπορούν να συμβούν και οι "πράσινοι" θα ψάξουν το αποτέλεσμα και θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση στη ρεβάνς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3at054fkyux)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλόνσο:

"Αναμφίβολα το αποτέλεσμα δεν ήταν εκείνο που περιμέναμε. Στα πρώτα 30 λεπτά που μπήκαμε δεν παίξαμε πολύ καλά. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε, αλλά από εκεί και πέρα περάσαμε στην αντεπίθεση. Βέβαια, θα έλεγα ότι το αποτέλεσμα δεν είναι εκείνο που επιθυμούσαμε".

Βεβαίως είμαστε ακόμη ζωντανοί. Ο Αγώνας είναι ανοικτός, όλα μπορούν να συμβούν. Θα ψάξουμε το αποτέλεσμα και από εκεί και πέρα θα το πολεμήσουμε, θα δώσουμε τα πάντα για τη πρόκριση".