Η εικόνα σόκαρε! Σε άφηνε με το στόμα ανοιχτό! Ένας νέος άνθρωπος να βρίζει χυδαία και να εξευτελίζει τον πατέρα του σε δημόσια θέα! Να τον ταπεινώνει γνωρίζοντας ότι οι τηλεοπτικές κάμερες που ήταν στραμμένες πάνω του, θα μετέφεραν την εικόνα σε κάθε γωνιά του πλανήτη! 

Η απίστευτη "έκρηξη" του Στέφανου Τσιτσιπά σε βάρος του πατέρα του, Απόστολου, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ιάπωνα, Κέι Νισικόρι, για το τουρνουά ATP1000 που διεξάγεται στο Μόντρεαλ του Καναδά, επισκίασε κάθε άλλο γεγονός της αθλητικής επικαιρότητας το βράδυ της Πέμπτης. Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρθηκε ο Έλληνας πρωταθλητής στον πατέρα και προπονητή του, οι χυδαιολογίες, αλλά και η απαίτηση να φύγει από τις εξέδρες για να συνεχίσει τον αγώνα του, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα social media!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3an8yssnwk9)

Νέα επίθεση Τσιτσιπά στον πατέρα του: "Χρειάζομαι έναν προπονητή που να αξίζω"

Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς από τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Νισικόρι που συνοδεύτηκε από ήττα με 2-0 σετ, να προχωρούσε σε μια κίνηση μεταμέλειας. Έχοντας "καθαρίσει" το μυαλό του και έχοντας δει τους δεικτες της αδρεναλίνης να υποχωρούν, να αντιληφθεί πόσο απαράδεκτη, ασυγχώρητη, έως και χυδαία ήταν η συμπεριφορά του. 

Όχι μόνο δεν συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά προς γενική έκπληξη ακόμη και των δημοσιογράφων που καλύπτουν το τουρνουά του Μόντρεαλ, ο Τσιτσιπάς... εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πατέρα του, αμφισβητώντας ακόμη και την... ευφυία του! 

After a loss to Nishikori in Montreal, Stefanos Tsitsipas has things to say about his father/coach.

"Ένιωσα ότι η μπάλα μου ήταν νεκρή. Δεν ήταν αρκετά βαριά όταν πίεζα με το forehand. Τις τελευταίες 4-5 μέρες παραπονιέμαι γι’ αυτόν το λόγο στον προπονητή μου. Αυτός ήταν ο λόγος που τσακώθηκα μαζί του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για μένα ένας αγώνας ATP Masters 1000 είναι σημαντικός. Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που με ακούει και ακούει τα σχόλια μου ως παίκτη. Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ ευφυής ή πολύ καλός στο να χειρίζεται τέτοιους είδους καταστάσεις", τόνισε στις καθιερωμένες δηλώσεις του ο Τσιτσιπάς, ο οποίος μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται για πρώτη φορά στην καριέρα του να αλλάξει προπονητή!

"Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του. Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει άμεσο και καλό feedback από έναν προπονητή.

Ο προπονητής δεν ειναι αυτός που κρατάει τη ρακέτα, αλλά ο παίκτης που προσπαθεί να εκτελέσει ένα πλάνο. Είναι μια συλλογική προσπάθεια που πρέπει να είναι αμοιβαία για να μπορέσω να εξελίξω το τένις μου".

Η... ελεύθερη πτώση του κορυφαίου Έλληνα πρωταθλητή είχε μόλις ολοκληρωθεί με ακόμη πιο σοκαριστικό τρόπο, κι ενώ γνώριζε ότι η επίθεση στον πατέρα του είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στην Ελλάδα, μέσω των social media! Απίστευτο!