Στο επίκεντρο για τους... λάθος λόγους έχει βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο Έλληνας τενίστας βγήκε εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Κέι Νισικόρι για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Μόντρεαλ, όπου έβρισε τον πατέρα του, Απόστολο, τον οποίο μάλιστα στη συνέχεια έδιωξε από το box του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3an8yssnwk9)

Η συμπεριφορά του αυτή ξεσήκωσε... θύελλα αντιδράσεων και έχει προκληθεί τεράστιος ντόρος γύρω από το όνομά του, με τους χρήστες του twitter να τον δικάζουν δίχως σταματημό και να του προσάπτουν χαρακτηρισμούς, σίγουρα όχι κολακευτικούς!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3anaesvchtl)


Το Twitter "δικάζει" και ξεσπά για τον Στέφανο Τσιτσιπά με σχόλια... φωτιά

Με τον χειρότερο τρόπο... υποδέχθηκε το twitter τις εικόνες ντροπής στο τουρνουά του Μοντρεάλ, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβρισε με απαράδεκτα λόγια τον πατέρα του, Απόστολο. Μάλιστα, ο ίδιος αντί να ζητήσει συγγνώμη, αμφισβήτησε μέχρι και την ευφυΐα του πατέρα του, για τον οποίο έκανε λόγο μέχρι και για απόλυση. Το twitter είχε πολλά να πει...

Όποιος πληκτρολογήσει το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά στο twitter δεν θα δει και τις πιο... κολακευτικές αναρτήσεις. Αντιθέτως θα δει έντονη κριτική για τη συμπεριφορά του με χαρακτηριστιμούς του τύπου "κακομαθημένος, ψωνισμένος, αλαζόνας".

"O ορισμός του μπούλη, του κακομαθημένου. Φταίνε πάντα οι άλλοι, ποτέ αυτός", σχολιάζει ένας οργισμένος με τη συμπεριφορά του χρήστης του διαδικτύου.

"Αυτός ο τύπος δεν πρέπει να αποτελεί πρότυπο για κανένα νέο, για κανένα αθλητή. Ένα κακομαθημένο παλιόπαιδο είναι που δεν θα φτάσει ποτέ κορυφή λόγω του άσχημου χαρακτήρα του", γράφει ένας χρήστης του διαδικτύου.


"Να μην ντρεπόμαστε όταν οι αθλητές μας δεν κερδίζουν μετάλλια, αλλά όταν συμπεριφέρονται σαν τον Τσιτσιπά", ακόμη ένα σχόλιο ενός χρήστη του διαδικτύου στο twitter.

"O Tσιτσιπάς αν δεν δουλέψει την ψυχή του, την προπονητική του και την ανεξαρτησία του, μετάλλιο δεν θα βλέπει. Όσο κι αν το αξίζει. Θέλει βοήθεια", ένα ακόμη σχόλιο που μάλιστα κάνει λόγο για ενδεχόμενη βοήθεια που μπορεί να χρειάζεται ο Έλληνας τενίστας.

Κι άλλα πολλά όπως "Να προσπαθείς να γίνεις Μανόλο (Καραλής) και όχι Τσιτσιπάς" και "αυτός τώρα παίζει τένις σε υψηλό επίπεδο, ανήκει στην ελίτ του αθλήματος, έτσι μας λένε κάποιοι και βρίζει μέσα στον κόσμο σαν το τελευταίο χαμίνι. Μιλάμε για ήθος και επίπεδο".


Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν και άλλου είδους τοποθετήσεις που κάνουν λόγο για "τοξική" σχέση του Τσιτσιπά με τον πατέρα του και μάλιστα μια ανάρτηση αναφέρει πως "Τον Τσιτσιπά δεν τον συμπαθώ καθόλου. Ούτε το άθλημά του. Αλλά όταν ένα παιδί βρίζει τους γονείς του, κατά 99% φταίνε εκείνοι και μάλιστα σε διαφορετικά επίπεδα".

"Είναι τοξική η σχέση τους; Προφανές. Τα υπόλοιπα που γράφετε ότι ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ την οικογένεια του Τεντόγλου και προτιμάτε την οικογένεια του Μανόλο και όλες αυτές οι πίπες, ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ, ποιος σας ζήτησε να ψηφίσετε οικογένειες αθλητών;", αναφέρει μια άλλη ανάρτηση.

"Ο πατέρας του Τσιτσιπά πρέπει επιτέλους να αφήσει ήσυχο το παιδί του. Δεν είναι πια παιδί, αρκετά τον εκμεταλλεύτηκε.. ο Στέφανος όσο και αν αγαπάει τον πατέρα του πρέπει να τον κάνει πέρα και να βρει ένα καλό προπονητή για να φτάσει στην κορυφή", ένα ακόμη σχόλιο.