Η ελληνική πάλη ετοιμάζεται να χαρίσει στην Ελλάδα το όγδοο μετάλλιό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024! Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, ο Ρώσος πρωταθλητής που αγωνίζεται με τα ελληνικά χρώματα στο Παρίσι, ήταν ισοπεδωτικός στον αγώνα των ρεπεσάζ που έδωσε στα 86 κιλά και το απόγευμα της Παρασκευής θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας του.

Πρόκριση του Κουρουγκλίεφ στον μικρό τελικό μέσα σε... 97 δευτερόλεπτα! 

Ο Κουρουγκλίεφ εμφανίστηκε σαρωτικός στην αναμέτρησή του με τον Αυστραλό Αλεξάντερ Λόρενς και χρειάστηκε μόλις... 97 δευτερόλεπτα για να επικρατήσει του αντιπάλου του με τεχνική υπεροχή για να βρεθεί στον αγώνα που μπορεί να τον οδηγήσει στο ολυμπιακό βάθρο! 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3b8qmhsz4mh)

Η νίκη του Χασάν Γιαζντανιχαράτι απέναντι στον Άμινε Μίλες Ναζέμ το βράδυ της Πέμπτης ήταν εκείνη που κράτησε ζωντανό το όνειρο του Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, με τον Ιρανό να έχει δείξει την πυγμή του και απέναντι στον "γαλανόλευκο" παλαιστή. 

Με αντίπαλο από το Σαν Μαρίνο για το... όγδοο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πλέον το εμπόδιο που χωρίζει την Ελλάδα από το όγδοο μετάλλιό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 λέγεται Μάιλς Ναζέμ Άμινε. Ο πολύ δυνατός πρωταθλητής του Σαν Μαρίνο θα είναι αντίπαλος του Κουρουγκλίεφ στον έναν από τους δύο μικρούς τελικούς της κατηγορίας των 86 κιλών ελευθέρας πάλης που θα διεξαχθούν το βράδυ της Παρασκευής. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 19:15 και ο Κουρουγκλίεφ αναμένεται να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο μετά τις 20:00.