Πλήθος αστέρων της showbiz αλλά και κορυφαία ονόματα του αθλητισμού δίνουν το "παρών" στο Παρίσι για το σπουδαιότερο αθλητικό event του πλανήτη, το οποίο δεδομένα προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών λαμπρών προσωπικοτήτων! Η "τιτανομαχία" της Team USA με τη Σερβία, δυο ομάδων που από την αρχή θεωρούνταν φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού, ήταν και ο... παράδεισος του μπάσκετ για κάθε λάτρη του αθλήματος και όχι μόνο!

Κατάμεστο το γήπεδο, γεμάτες οι εξέδρες από σπουδαία ονόματα του μπάσκετ, και κάπου εκεί και ο Εργκίν Αταμάν "παρέα"με τον Σάσα Βεζένκοφ να παρακολουθούν σε διπλανές θέσεις την αναμέτρηση που "έκλεψε" τις εντυπώσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Δίπλα δίπλα Αταμάν και Βεζένκοφ στη "μάχη" των ΗΠΑ με τη Σερβία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο φωτογραφικός φακός είχε... κέφια στη "μονομαχία" των ΗΠΑ με τη Σερβία και όχι αδίκως! Η παρουσία του Τράβις Σκοτ και του Κουάβο μονοπώλησε το ενδιαφέρον στα φλας των φωτογράφων, τα οποία μας έδωσαν και κάτι από... Ελλάδα.

Στη δεύτερη σειρά των court seats πίσω από τον Τράβις Σκοτ με τον Κουάβο, φαίνεται ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, Εργκίν Αταμάν, να κάθεται δίπλα από τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού Σάσα Βεζένκοφ και οι δυο τους να απολαμβάνουν αναμφίβολα ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια μπάσκετ όλων των εποχών σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

ataman_vezenkov_olympiakoi_agwnes