Το μεγάλο όνειρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έγινε πραγματικότητα. Το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλοςτο οποίο ειναι αφιερωμένο στη μνήμη του σπουδαίου και εμβληματικού προέδρου του "πράσινου" συλλόγου θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο, εκεί όπου όσοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού AKTOR δώσουν το παρών αναμένεται να ζήσουν "μαγικές" στιγμές!

Η νύχτα της 21ης Σεπτεμβρίου θα είναι μοναδική, ενώ στην διάθεση του κόσμου τέθηκαν παραπάνω από 35.000 εισιτήρια τα οποία όπως φαίνεται θα γίνουν ανάρπαστα καθώς από την πρώτη κιόλας ώρα 15.000 "μαγικά χαρτάκια" έχουν ήδη βγάλει... φτερά. Το sold out; Με αυτούς τους ρυθμούς, βέβαιο!


Παναθηναϊκός AKTOR:Φουλ για sold out το Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"

"Πράσινη"...μαγεία θα υπάρχει στο Καλλιμάρμαρο τη νύχτα της 21ης Σεπτεμβρίου, εκεί όπου κατόπιν πρόσκλησης του Παναθηναϊκού AKTOR, η Αναντολού Εφές, η Μακάμπι Τελ ΑΒίβ, η Παρτίζαν και φυσικά το "τριφύλλι" θα συμμετέχουν στο τουρνυοά "Παύλος Γιαννακόπουλος". Τέσσερις κορυφαίες ευρωπαϊκές δυνάμεις που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην μνήμη ενός εκ των σπουδαιότερων παραγόντων που είδε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός.

Το Καλλιμάρμαρο έχει χωριτηκότητα 45.000 θέσεων, με περισσότερες 35.000 εξ' αυτών να αναμένεται να σφύζουν από ζωή. Σε κατάσταση... αμόκ βρίσκονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού AKTOR που εξαντλούν κάθε διαθέσιμο εισιτήριο που βρίσκουν μπροστά τους. Ήδη 15.000 εισιτήρια έχουν βγάλει "φτερά" και πέρασε μόλις μια ώρα. Οι ρυθμοί αυτοί θα φέρουν ως επόμενη είδηση όπως όλα δείχνουν το sold out!