Μπορεί να ολοκληρώνονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, αλλά οι συγκινήσεις γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Το παιχνίδι ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Σερβία ήταν μακράν του δεύτερου το καλύτερο της διοργάνωσης και ο Στεφ Κάρι φρόντισε να βάλει τη σφραγίδα του.

Υποκλίθηκε ο πλανήτης στον Στεφ Κάρι για την εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των ΗΠΑ κόντρα στη Σερβία ήταν ο Στεφ Κάρι. Ο γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έβαλε 36 πόντους με 9/14 τρίποντα, ενώ μάζεψε και 8 ριμπάουντ και οδήγησε την ομάδα του σε μία μεγάλη ανατροπή 17 πόντων στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3aucra2x209)
Η εμφάνιση του Κάρι έκανε τον κόσμο να παραμιλάει, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ κράτησε το καλύτερο για το τέλος. Ο Στεφ "μαγείρεψε" για τα καλά τους "πλάβι" και δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι περισσότεροι από σήμερα τον ονομάζουν... Σεφ, με τον Ντουέιν Γουέιντ να το λέει υπερήφανα.



Δεν θα μπορούσε να λείπει βέβαια στην αποθέωση του Στεφ Κάρι το ίδιο το NBA, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά πως ίσως ο κυριότερος λόγος που οι ΗΠΑ θα φτάσουν στο χρυσό μετάλλιο είναι ο "μαγικός" γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.



Οι υπεύθυνοι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο twitter το πήγαν ένα βήμα... παρακάτω, καθώς τον έντυσαν κανονικά ως σεφ. Ακόμη κι αν αυτή η εμφάνιση μπορεί να τους στερήσει το χρυσό μετάλλιο, μιας και στον τελικό η Γαλλία θα αναμετρηθεί με την Αμερική.



Η αποθέωση του Κάρι δεν ήρθε μόνο από την πλευρά του μπάσκετ, αλλά και του ποδοσφαίρου. Ο Τόνι Κρόος -που εγκατέλειψε το άθλημα μετά το Euro 2024- φρόντισε να παραδεχθεί την εμφάνισή του και ανέφερε χαρακτηριστικά πως "χτίζει διαφορετικά".



Φυσικά ούτε στην Ελλάδα πέρασε απαρατήρητη η αδιανόητη εμφάνιση του Στεφ Κάρι, με αρκετούς να παραδέχονται την εμφάνισή του, αλλά να λένε και... αλήθειες που πολλοί έχουν σκεφτεί βλέποντας αυτόν τον παίκτη να κάνει θαύματα όταν έχει... κέφια.



Για το τέλος αφήσαμε έναν άνθρωπο που έγινε viral στη σκοποβολή να δίνει τη θέση του στον Στεφ Κάρι, ο οποίος χωρίς να χρειαστεί να... ιδρώσει κατάφερε να βάλει 36 πόντους και στο φινάλε να έχει την ψυχραιμία να παίζει με το μασελάκι του και να βάζει 2/2 βολές.