Ένας από τους λόγους που η Γαλλία "μεταμορφώθηκε" στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ο Ματίας Λεσόρ. Ο σέντερ των "τρικολόρ" ανέβασε τον χρόνο συμμετοχής του και είναι καταλυτικός για την ομάδα του. Επίσης είναι αισιόδοξος πως θα κερδίσουν στον τελικό τις ΗΠΑ και θα πάρουν το χρυσό μετάλλιο.

Αισιόδοξος για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Λεσόρ

Ο Ματίας Λεσόρ μπορεί να ξεκίνησε σαν τρίτη λύση στη θέση των σέντερ -πίσω από Γουεμπανιάμα και Γκομπέρ-, αλλά πλέον είναι εκείνος που βρίσκεται στη βασική πεντάδα και βοήθησε τη Γαλλία να φτάσει μέχρι τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3aofay7erpt)
Ο σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR δείχνει... αχόρταγος, καθώς δεν του φτάνει η δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, αλλά θέλει την πρωτιά και το χρυσό. Για να το καταφέρει βέβαια πρέπει οι "τρικολόρ" να κάμψουν την αντίσταση των ΗΠΑ στον τελικό της διοργάνωσης.

Στις δηλώσεις του μάλιστα ο Λεσόρ ανέφερε χαρακτηριστικά: "Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε. Είμαστε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν φτάσαμε εδώ από τύχη, είμαστε εδώ επειδή το αξίζουμε".

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τον τρόπο που κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τον Φραντς Βάγκνερ στον ημιτελικό κόντρα στη Γερμανία, ενώ εκθείασε το κοουτσάρισμα του Βενσάν Κολέ στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

"Είδαμε στο σκάουτινγκ πώς επιτίθεται. Προσπαθήσαμε να μην του δώσουμε ανοιχτούς διαδρόμους προς τη ρακέτα μας και το καλάθι. Ξέρουμε πως του αρέσει να επιτίθεται. Είναι πολύ δυνατός.

Έκανε εξαιρετικές προσαρμογές. Κοουτσάρει φανταστικά τελευταία. Μου είχε πει πως τα λεπτά μου πιθανότατα θα αυξηθούν, οπότε έπρεπε να είμαι έτοιμος".