Το μεγάλο όνειρο του Εμμανουήλ Καραλή για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες πήρε σάρκα και οστά. Ο "Μανόλο" ζει μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά του, ενώ φαίνεται ότι απολαμβάνει με την ψυχή του κάθε λεπτό του... ταξιδιού του στο Παρίσι που τον βρίσκει με το χάλκινο μετάλλιο κρεμασμένο στον λαιμό του!

Καλές οι απομονές, οι συνεντεύξεις και οι φωτογραφήσεις, όμως τι άλλο συμβαίνει κατά τη διάρκεια των απονομών και αργότερα; Ο Καραλής δίνει την απάντηση μέσα από ένα ξεχωριστό βίντεο στα social media, όπου τυγχάνει να είναι και εξαιρετικός content creator εκτός από σούπερ αθλητής!


Η... σαμπάνια του Καραλή στην ξεχωριστή απονομή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Εμμανουήλ Καραλής ανεβάζει φοβερά βιντεάκια στα social media και συγκεκριμένα στο TikTok, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργός. Καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανέβαζε βίντεο για το πώς περνά την καθημερινότητά του, όμως το... κορυφαίο όλων έμελλε φυσικά να είναι αυτό με την απονομή του, την οποία ονειρευόταν από μικρό παιδί.

Ο χάλκινος μας Ολυμπιονίκης σε βίντεο που ανέβασε δείχνει πώς πέρασε στην απονομή του, η οποία είχε πολλά και... διάφορα. Από συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις, την απονομή του χάλκινου μεταλλίου μέχρι και... ποτά και ειδικά σαμπάνια, την οποία και απόλαυσε με το "στήριγμά" του, τον αγαπημένο του πατέρα Χάρη Καραλή που τον καμάρωσε να γίνεται Ολυμπιονίκης.

Μετά τη σαμπάνια ακολούθησε και το... κρασί, οι δυο τους το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους, για να έρθει η επική ατάκα του Καραλή: "Και κάπως έτσι επέστρεψα στο Ολυμπιακό Χωριό μεθυσμένος".