Όλο πιο κοντά στο... όνειρο για την τριάδα της Ισπανίας βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Ο Λαμίν Γιαμάλ βρίσκεται στους "μπλαουγκράνα" και πλέον θα έχει στο πλάι του τον Ντάνι Όλμο που ολοκλήρωσε τη μεταγραφή από τη Λειψία και ανακοινώθηκε επίσημα.

Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ντάνι Όλμο η Μπαρτσελόνα

Η μεταγραφή του Κίλιαν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει "θορυβήσει" την Μπαρτσελόνα, η οποία ψάχνει ενίσχυση για να μπορέσει να κοντράρει τη "Βασίλισσα" τόσο στη La Liga όσο και στο Champions League και να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο.

Οι "μπλαουγκράνα" είχαν ως βασικό στόχο τον Νίκο Γουίλιαμς -που έβγαλε μάτια στο Euro 2024 με τη φανέλα της Ισπανίας-, αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο το ενδιαφέρον έχει αρχίσει να μειώνεται, καθώς η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν συναινεί για τη μεταγραφή.

Η Μπαρτσελόνα δεν έμεινε όμως με σταυρωμένα χέρια και ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Λείψια για την απόκτηση του Ντάνι Όλμο. Ο Ισπανός επιθετικός μέσος επιστρέφει ουσιαστικά... σπίτι του, καθώς στο παρελθόν βρισκόταν στην περιβόητη "Μασία".



Το δεύτερο από τα τρία κομμάτια της μεσοεπιθετικής γραμμής των "φούριας ρόχας" που κατέκτησε το Euro 2024 μπαίνει στη θέση του και πλέον μένει να δούμε αν θα μπορέσει η Μπαρτσελόνα να πείσει τους Βάσκους για να φέρει στο "Καμπ Νόου" τον Νίκο Γουίλιαμς.