Ο Αμερικανός αθλητής του σκέιτμπορντ, Nyjah Huston, κατέκτησε την τρίτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσθέτοντας ένα ακόμα μετάλλιο στην εντυπωσιακή του καριέρα. Ωστόσο, μόλις μία εβδομάδα μετά την επιτυχία του, ο Huston αποκάλυψε μια ανησυχητική κατάσταση σχετικά με το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε.

Σε ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 29χρονος αθλητής μοιράστηκε με τους 5,3 εκατομμύρια ακόλουθούς του ένα βίντεο που δείχνει το ολυμπιακό του μετάλλιο να παρουσιάζει εμφανή σημάδια φθοράς. Στο βίντεο φαίνεται ότι το μετάλλιο έχει αρχίσει να φθείρεται, κάτι που προκάλεσε έκπληξη και απογοήτευση τόσο στον ίδιο τον Huston όσο και στους θαυμαστές του.

View this post on Instagram

A post shared by JAH (@nyjah)

Στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Εντάξει αυτά τα μετάλλια φαίνονται υπέροχα όταν είναι ολοκαίνουργια. Αλλά αφού το άφησα λίγο στο ιδρωμένο δέρμα μου και το έδωσα σε φίλους μου να το φορέσουν, διαπίστωσα ότι δεν είναι και τόσο υψηλής ποιότητας».

Και συνέχισε: «Ακόμα και το μπροστινό μέρος έχει αρχίσει να φθείρεται. Οπότε πιστεύω ότι πρέπει να βελτιωθεί λίγο η ποιότητα των Ολυμπιακών μεταλλίων», ενώ στη λεζάντα του βίντεο αναφέρει: «Είναι σαν το μετάλλιο να έρχεται από την εποχή πολέμου».

Ο Huston ανέβασε το στιγμιότυπο από ένα σχόλιο ενός θαυμαστή του που αναφέρει: «Φαίνεται ότι κέρδισες αυτό το πράγμα το 1982 φίλε».