Σε μία... περίεργη κίνηση προχώρησε η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει της νέας χρονιάς στη Euroleague. Η ομάδα από το Ισραήλ συμφώνησε για τον επόμενο χρόνο με τον Νταρίλ Μέικον, ο οποίος όμως είναι τραυματίας και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον Νοέμβριο.

Ενισχύει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Euroleague ο Μέικον

Οι πολλές αποχωρήσεις από το ρόστερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ όπως αναμενόταν θα φέρουν και αρκετές μεταγραφές. Ο Κάτας ζητούσε επίμονα την απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορούσε να βοηθήσει στην περιφέρεια και θα έχει εύκολα το σκοράρισμα.

Η απώλεια άλλωστε των Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπάλντουιν δυσκολεύουν την κατάσταση για την "ομάδα του Λαού". Οι προσθήκες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν έχουν εντυπωσιάσει και ο προπονητής θα έχει δύσκολο έργο να φέρει το σύλλογο ξανά στα Playoffs της διοργάνωσης.

Τελευταία μεταγραφή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να είναι ο Νταρίλ Μέικον, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR να υπογράφει συμβόλαιο για έναν χρόνο, ενώ θα μπορεί να αγωνιστεί από τον Νοέμβριο και μετά λόγω τραυματισμού.

Οι δύο πλευρές συζητούσαν αρκετό καιρό για να μπορέσουν να συμφωνήσουν, ενώ ο Κάτας φαίνεται πως είχε ζητήσει την απόκτηση του και τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, όταν αντιμετώπιζε τότε πρόβλημα τραυματισμού ο Μπόλντουιν. Φαίνεται πως ο... γάμος τελικά θα επιτευχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.