Παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Άγιαξ και η πρόκριση του για τα Playoffs του Europa League δυσκόλεψε. Σε περίπτωση αποκλεισμού οι "πράσινοι" θα βρουν στο δρόμο τους στο Conference League τη Λανς, που ενισχύθηκε σημαντικά επιθετικά.

Απέκτησε επιθετικό πριν τον Παναθηναϊκό η Λανς

Στο φάσμα ενός πολύ πρόωρου ευρωπαϊκού αποκλεισμού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ήταν καλύτερη ανά διαστήματα κόντρα στον Άγιαξ, αλλά το 0-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ δε του δίνει πολλές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3at054pz6b5)
Το γεγονός πως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ στην προκειμένη περίπτωση δε βολεύει τους "πράσινους" που θα ψάξουν γκολ στην Ολλανδία για να μπορέσουν να έχουν ελπίδες για να βρεθούν στα Playoffs του Europa League και να εξασφαλίζουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια.

Σε περίπτωση που δε συμβεί αυτό όμως, το "τριφύλλι" θα συνεχίσει την πορεία στο Conference League, εκεί που είχε μία από τις δυσκολότερες κληρώσεις που μπορούσε να βρει, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Λανς που βρίσκεται σε άνοδο τα τελευταία χρόνια.

Η γαλλική ομάδα μάλιστα προσπαθεί να ενισχυθεί ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και το έκανε με την μεταγραφή ενός σπουδαίου επιθετικού. Η Λανς ήρθε σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα για το δανεισμό με όψιον αγοράς του Μπαλά Ν' Ζολά.

Ο 27χρονος στράικερ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σπέτσια για τέσσερα χρόνια, αλλά στη Φλωρεντία δε μπόρεσε να βρει τον εαυτό του. Για το λόγο αυτό έψαξε αλλού για να συνεχίσει την καριέρα του και αναμένεται να βρεθεί αντίπαλος των "πρασίνων".