Ο μόλις ο δεύτερος Φιλιππινέζος που κερδίζει χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Κάρλος Γιούλο, είναι σε κόντρα με την μητέρα του, Ατζέλικα Ποκίζ-Γιούλο, την οποία κατηγορεί ότι κακοδιαχειρίζεται τα χρήματά του και δεν εγκρίνει τη σύντροφό του, γιατί είναι content creator του TikTok!

Μετά το δεύτερο μετάλλιο, την περασμένη Κυριακή, η μητέρα του είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι, παρά τα όσα καταγγέλλονταν, δεν ήταν αυτή που κακοδιαχειρίζονταν τα χρήματά του. Αντίθετα, είπε ότι τα είχε καταθέσει για λογαριασμό του σε τράπεζα στις Φιλιππίνες.

Είπε ακόμη ότι η Κλόι λίγο ως πολύ δηλητηριάζει τη σχέση με τον γιο της. Ειδικά από τότε που βλέπονται από κοντά ο Κάρλος και η Κλόι, ο γυμναστής απομακρύνθηκε από την οικογένειά του, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του.

chloe_yulo


Η απάντηση ήλθε δύο ημέρες αργότερα από τον Γιούλο, o οποίος σε βίντεο στο TikTok ρώτησε τη μητέρα του πού είναι τα χρήματα που είχε κερδίσει στο παρελθόν, γιατί «δεν έλαβα τίποτα». Υπερασπίστηκε τη σύντροφό του -την οποία είχε δίπλα του- λέγοντας ότι η μητέρα του την κατακρίνει για την εμφάνισή της και γιατί μεγάλωσε στην Αυστραλία.