Το "μενού" των σημερινών (10/08) αθλητικών μεταδόσεων πέρα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει και... δόση ποδοσφαίρου! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κύπρο για να δώσει την πρόζα "τζενεράλε" πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη Λεμεσού, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασταυρώνει τα ξίφη της με την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Community Shield όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της νέας αγωνιστικής περιόδου λίγο πριν την έναρξη της Premier League.

Πρόβα "τζενεράλε" για τον Ολυμπιακό στην Κύπρο κόντρα στον Άρη Λεμεσού

Ο Ολυμπιακός μετρά... αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν και οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να είναι όσο καλύτερα προετοιμασμένοι μπορούν, να τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους και να έχουν τον επιθυμητό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της πρεμιέρας τους στην Super League κόντρα στον Βόλο.

Οι Πειραιώτες αφού πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους στην Ολλανδία, εκεί όπου έδωσαν μια σειρά από φιλικά, στην συνέχεια ταξίδεψαν στην Ιταλία όπου έδωσαν σπουδαίο φιλικό με τη Ρόμα με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, ενώ αναμετρήθηκαν και με την Νότιγχαμ Φόρεστ σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από την οποία και ηττήθηκαν με 4-3.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3asqicfdpfd)
Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ταξιδέψει στην Κύπρο, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Άρη Λεμεσού, ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο θα αποτελέσει και την πρόβα "τζενεράλε" μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3aslq2ohvw9)


Οι αθλητικές μεταδόσεις των αγώνων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 17:00 COSMOTE SPORT 2

Άρης Λεμεσού - Ολυμπιακός 20:30 COSMOTE SPORT 1