Μόνο χαμόγελα προκαλούν στους Έλληνες Ολυμπιονίκες οι υποδοχές που τους επιφυλλάσει η ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό! Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ κατέθεσε τη ψυχή του για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, "πάλεψε" με ο,τι είχε και δεν είχε, το κατέκτησε και φυσικά... αποθεώθηκε!

Χαμόγελα στην υποδοχή του "χάλκινου" Κουρουγκλίεβ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου γεμάτος περηφάνεια με τα ελληνικά χρώματα. Έφερε μετάλλιο στην Ελλάδα στο άθλημα της πάλης είκοσι χρόνια αργότερα και χάρισε στην χώρα μας το όγδοο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μετά την απονομή του, ο 32χρονος παλαιστής επέστρεψε στο Ολυμπιακό Χωριό, εκεί όπου η ελληνική αποστολή του επιφύλασσε θερμή υποδοχή, με πυρσούς, χειροκροτήματα, αγκαλιές και πολλά συγχαρητήρια, ενώ τον αποθέωσε και ο αρχηγός της αποστολής, Πέτρος Συναδινός.


Αξίζει να τονιστεί ότι ήταν η πιο... φτωχή η υποδοχή σε σχέση με τις προηγούμενες των Ολυμπιονικών και αυτό γιατί πολλά μέλη της ελληνικής αποστολής έχουν ήδη αποχωρήσει από το Παρίσι και έχουν επιστρέψει στην χώρα μας μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.