Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών ολοκλήρωσε το... ταξίδι της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τους οποίους αποχαιρέτησε με φοβερή νίκη (19-10) επί του Καναδά η οποία την οδήγησε στην κατάκτηση της έβδομης θέσης. Μετά τη λήξη του αγώνα, οι Ελληνίδες αθλήτριες έβγαλαν όλες μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία παρέα με το τεχνικό τιμ, με τον φακό να "συλαμβάνει' το γεμάτο... έρωτα βλέμμα του Σάσα Βεζένκοφ στην αγαπημένη του Νικόλ Ελευθεριάδου.

Στο πλευρό της αγαπημένης του Νικόλ Ελευθεριάδου ο Βεζένκοφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δεν θα γινόταν να λείπει από την πρώτη συμμετοχή της Νικόλ Ελευθεριάδου σε Ολυμπιακούς Αγώνες ο Σάσα Βεζένκοφ! Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Παρίσι για να καμαρώσει και να στηρίξει από κοντά την αγαπημένη του η οποία έκανε τεράστια προσπάθεια με την εθνική ομάδα πόλο γυναικών στο Ολυμπιακό τουρνουά.

Μετά το φινάλε του αγώνα της Ελλάδας με τον Καναδά, οι Ελληνίδας αθλήτριες θέλησαν να βγάλουν την καθιερωμένη φωτογραφία όλες μαζί και τα πλάνα έδειξαν τον Βεζένκοφ χαμογελαστό στις εξέδρες όπου βρίσκονταν τα αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής ομάδας, να κοιτάζει την Νικόλ Ελευθεριάδου και να... λιώνει από έρωτα! Οι δυο τους είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που στηρίζει ο ένας τα βήματα του άλλου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3c3g43n3z15)