Ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση του στην μεσαία γραμμή του ενόψει της νέας σεζόν και το "ναυάγιο" με τον Σουαλιό Μεϊτέ τον οδήγησε να στραφεί σε άλλες λύσεις! Ο "δικέφαλος του βορρά" έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γάλλου μέσου, Τιεμουέ Μπακαγιόκο ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα και ομάδες αφού έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μίλαν, Τσέλσι, Νάπολι και Μονακό.

Ο Μπακαγιόκο ενδιαφέρει μεταγραφικά τον ΠΑΟΚ μετά το... ναυάγιο με τον Μεϊτέ

Αποφασισμένος να πάει για... μεγάλα πράγματα στην μεσαία του γραμμή φέρεται πως είναι ο ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρο του τον Τιεμουέ Μπαγαγιόκο ο οποίος έχει εμπειρία από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο ίδιος αγωνίζεται κατά βάση στη θέση του αμυντικού χαφ αλλά μπορεί να καλύψει και τη θέση του κεντρικού χαφ.

Ο Γάλλος μέσος αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Γαλλία και τη Ligue 1 για λογαριασμό της Λοριάν όπου και κατέγραψε 21 συμμετοχές με απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ. Το εντυπωσιακό είναι πως έχει φορέσει τις φανέλες κορυφαίων ομάδων όπως η Μίλαν, η Τσέλσι, η Νάπολι και η Μονακό, ενώ είναι και μια φορά διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Μάλιστα για να τον κάνει δικό της η Τσέλσι και να τον αποκτήσει από τη Μονακό χρειάστηκε να βγάλει το ποσό των 40.000.000 ευρώ (!) από τα ταμεία της!

Tiemoue Bakayoko - AC Milan - Skills & Tackles - 2019 - HD