Πολλά είναι αυτά που έχουν δει τα... μάτια μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, υπάρχουν όμως κι αυτά που ξεχωρίζουν και μπαίνουν στην λίστα με τα... κορυφαία! Ένα από αυτό είναι αναμφίβολα και ένα φοβερό περιστατικό που εκτυλίχθηκε κατά την διαρκεια του τελικού γυναικών στο μπιτς βόλεϊ όταν και ο DJ αποφάσισε να παίξει το τραγούδι της ειρήνης του Τζον Λένον, "Imagine" μετά από καυγά που ξέσπασε μεταξύ αθλητριών.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Καυγάς σε τελικό μπιτς βόλεϊ γυναικών οδήγησε τον DJ στο τραγούδι "Imagine"

Μόνο... ήρεμα δεν ήταν τα πνεύματα στον τελικό μπιτς βόλεϊ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσα στην Βραζιλία και τον Καναδά! Κατά την διάρκεια του τρίτου σετ στο οποίο οι Βραζιλιάνες είχαν το προβάδισμα, οι Καναδές μείωσαν σε 11-8 και τότε ξεκίνησε η... σύρραξη.

Πρωταγωνίστριες ήταν οι Βραζιλιάνες Πατρίσια Σίλβα Ράμος και Εντουάρντα Σάντος Λισμπόα και οι Καναδές Μελίσα Ουμάνα-Παρέδες και Μπράντι Γουίλκερσον που ξεκίνησαν ένα απίστευτο trash talking στο φιλέ όπου μάλιστα χρειάστηκε ένας από τους διαιτητές του αγώνα να μπει στην μέση για να τις... χωρίσει.

Τη... σκυτάλη για να κατευναστούν τα πνεύματα πήρε στην συνέχεα ο DJ που αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα... χέρια του. Έβαλε ίσως το καταλληλότερο τραγούδι μιας και το "Imagine" του Τζον Λένον είναι το απόλυτο τραγούδι για την ειρήνη, με την κίνηση του αυτή να προκαλεί το χαμόγελο στα πρόσωπα των αθλητριών καθώς και τα... χειροκροτήματα στις εξέδρες!