Η Ιμάνι Κελίφ που είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό γυναικών στην πυγμαχία κατηγορίας των 66 κιλών όπου και υπέταξε την Κινέζα Λιου Γιανγκ, και στην πατρίδα της, την Αλγερία το πανηγύρισαν έξαλλα. Οι συμπατριώτες της βγήκαν στον δρόμο για να το γιορτάσουν με σημαίες, πρυσούς και πολλά... πυροτεχνήματα!


"Χαμός" στην Αλγερία μετά το χρυσό της Ιμάνι Κελίφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ιμάνι Κελίφ που βρέθηκε στο επίκεντρο διαμάχης λόγω των "ανδρικών χρωμοσώματων"μετά την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στο Τόκιο, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Παρίσι όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Κάτι το οποίο προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμό στους συμπατριώτες της οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν το "χρυσό" επίτευγμα της, ενώ τον αγώνα της παρακολούθησε πλήθος κόσμου σε γιγαντοοθόνες!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3c42l6k39y9)
Φυσικά, τα βίντεο με τους έντους πανηγυρισμούς στην Αλγερία έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τους συμπατριώτες της να την αποθεώνουν και να την ευχαριστούν για το χρυσό μετάλλιο, να την αποκαλούν πραγματική πρωταθλήτρια και να δηλώνουν πως θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί και δεύτερη φορά όταν και επιστρέψει από το Παρίσι στην Αλγερία.