Το δικό του... παραμύθι ζει ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παρίσι! Το όνειρο του Έλληνα πρωταθλητή για μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες πήρε σάρκα και οστά, ο ίδιος βιώνει μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά του. Όμως τα σπουδαία για τον ίδιο δεν σταματούν... εκεί καθώς όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή λήξης!

Σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ο Εμμανουήλ Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής φάνταζε το μεγάλο φαβορί του Έλληνα αθλητή που θα λάβει την ύψιστη τιμή να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και ο Χάλκινος μας Ολυμπιονίκης είναι έτοιμος να ζήσει κάτι που θα μνημονεύει σε όλη του τη ζωή.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ που "έλαμψε" με την παρουσία του στο Παρίσι επιλέχθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να κρατήσει τη γαλανόλευκη σημαία το βράδυ της 11ης Αυγούστου, εκεί όπου θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα με τον πλέον ξεχωριστό τρόπο!

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

"Με αθλήτρια του στίβου άνοιξε η παρέλαση στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αθλητής στίβου θα κρατά την ελληνική σημαία στην τελετή λήξης.

Μετά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) που άνοιξαν την πλωτή παρέλαση στις 26 Ιουλίου, ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να κρατήσει τη γαλανόλευκη το βράδυ της 11ης Αυγούστου στο πέσιμο της αυλαίας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.


Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, μετά την 4η θέση στο Τόκιο το 2021, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι με άλμα στα 5.90μ..".