Μοναδικές στιγμές ζει ο Εμμανουήλ Καραλής! Πέρα από το ότι πραγματοποίησε το μεγάλο όνειρο του μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης θα έχει την ύψιστη τιμή να είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή λήξης στο Παρίσι! Ο Έλληνας πρωταθλητής πετάει στα... ουράνια και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είχε κι αυτός την τιμή να είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή έναρξης,  στο άκουσμα της ξεχωριστής αυτής είδησης έσπευσε να τον συγχαρεί!


Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ευτυχία του Εμμανουήλ Καραλή και τα συχγαρητήρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο

"Η ζωή είναι ωραία". Η λεζάντα που έγραψε ο Εμμανουήλ Καραλής στο ποστ του μετά την είδηση ότι θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τα λέει... όλα. Προσδίδει ακριβώς το νόημα ενός τόσο ξεχωριστού γεγονότος. Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης σημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστεί το χάλκινο μετάλλιο και όχι... μόνο!

Φωτογραφίες με αγαπημένους συναθλητές του, στιγμιότυπο από βιντεοκλήση με τον καλό φίλο του Άρμαντ Ντουπλάντις και μια φωτογραφία να δείχνει την συνομιλία του με τον σταρ της Εθνικής και σημαιοφόρο της Τελετής έναρξης, Γιάννη Αντετοκούνμπο στον οποίο θέλησε να μεταφέρει τα χαρμόσυνα νέα.

Συγκεκριμένα, του έστειλε: "Μάντεψε ποιος θα πάρει τη σημαία στην τελετή λήξης" και ο "Greek Freak" του απάντησε: "Κάνεις πλάκα, συχγχαρητήρια" μαζί με διάφορα emojis.

karalhs_antetokounmpo