Η Σερβία είναι μια από τις ομάδες που "έκλεψαν" τις εντυπώσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν αυτή που κόντραρε στα ίσα την υπερομάδα των ΗΠΑ κόντρα στην οποία λίγο έλειψε να φτάσει σε ιστορικό ρύθμο και το χάλκινο μετάλλιο με το οποίο αποχαιρετά το Παρίσι γεμίζει τους πάντες με ανυπομονησία για το τι θα μπορέσει να πετύχει στο Λος Άντζελες!

Ανάμεσα σους αστέρες της... παρέας του Νίκολα Γιόκιτς που πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και δυο παίκτες του Ολυμπιακού, ο Φίλιπ Πετρούσεφ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τους οποίους η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ θέλησε να συγχαρεί για το χάλκινο μετάλλιο μέσα από τα social media!


Πανηγύρισαν με τη... ψυχή τους οι Σέρβοι το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δεν γινόταν να φύγει χωρίς μετάλλιο μετά τις συγκλονιστικές εμφανίσεις της αυτή η Σερβία! Η... παρέα του Νίκολα Γιόκιτς που "τρέλανε" κόσμο με τα επιτεύγματα της στο παρκέ πανηγύρισε έξαλλα την σπουδαία νίκη επί της Γερμανίας και το μετάλλιο. Υπό τους ήχους  του γνωστού τραγουδιού "freed from desire", με το σύνθημα "Kari is on fire" (παρατσούκλι του προπονητή, Σλέτισλαβ Πέσιτς), οι Σέρβοι γιόρτασαν το χάλκινο μετάλλιο τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Τα συγχαρητήρια και η υπερηφάνεια του Ολυμπιακού σε Πετρούσεφ και Μιλουτίνοφ

Λίγες ώρες μετά τον μικρό τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά όπου η Σερβία "λύγισε" την Γερμανία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να συχχαρεί δυο δικά της... παιδιά, τους δυο Σέρβους αθλητές της, Φίλιπ Πετρούσεφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ για τους οποίους δήλωσε πως είναι περήφανη.

"Συγχαρητήρια στους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 με την Εθνική Σερβίας! Σας Αξίζει! Είμαστε περήφανοι για εσάς!", ανέφερε στην λεζάντα της η ΚΑΕ Ολυμπιακός.