Την ώρα που αγωνίζεται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο πολύ δυνατών μεταγραφών. Οι "κόκκινοι διάβολοι" ήρθαν σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για τους Ματίας Ντε Λιχτ και Νουσαΐρ Μαζράουι.

Μεταγραφές από την Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει τις... πινελιές που θα τη βοηθήσουν να ανέβει ξανά επίπεδο και θα αρχίσει να διεκδικεί ξανά με αξιώσεις το πρωτάθλημα στην Premier League. Ξεκίνησαν άλλωστε από την ανανέωση του συμβολαίου του Έρικ Τεν Χαγκ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Από εκεί και πέρα για να μπορέσει να γίνει το βήμα παραπάνω και να εξασφαλιστεί έστω η πρόκριση στο Champions League οι "κόκκινοι διάβολοι" θα χρειαστούν και δυνατές μεταγραφές. Την αρχή την έκαναν με την απόκτηση του Τζόσουα Ζίρκζι από την Μπολόνια.

Τώρα είναι έτοιμη να ολοκληρώσει δύο ακόμη προσθήκες, "ψωνίζοντας" από την Μπάγερν Μονάχου. Οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε αρχική συμφωνία τόσο για την παραχώρηση του Ματίας Ντε Λιχτ, όσο και του Νουσαΐρ Μαζράουι, με τους δύο παίκτες να είναι έτοιμοι να γίνουν κάτοικοι του "Ολντ Τράφορντ".



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μεταγραφή του Ολλανδού αμυντικού αναμένεται να κοστίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ μαζί με πέντε μπόνους, ενώ εκείνη του Μαροκινού μπακ υπολογίζεται στα 15+5, με τον Μαζράουι να αντικαθιστά τον Μπισάκα που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γουέστ Χαμ.