Ένας από τους συγκλονιστικούς τελικούς που έχουν απομείνει στο πρόγραμμα του στίβου των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 είναι εκείνος του άλματος εις ύψος. Ένας αγώνας που υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να πραγματοποηθεί χωρίς τον Τζιανμάρκο Ταμπέρι που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λόγω κολικών νεφρού.

Στο νοσοκομείο πριν τον τελικό του ύψους των Ολυμπιακών Αγώνων ο Ταμπέρι

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες φτάνουν στο τέλος τους και οι τελικοί του στίβου βρίσκονται στην τελευταία τους ημέρα. Ένας από τους αγώνες που περιμένει το ελληνικό κοινό είναι εκείνος του ακόντιου γυναικών, με την Ελίνα Τζένγκο να διεκδικεί το ένατο μετάλλιο της Ελλάδας.

Στους υπόλοιπους που ξεχωρίζουν είναι αναμφισβήτητα ο τελικός του ύψους. Ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, ο Μάρκο Ταμπέρι, δύσκολα θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, καθώς οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόντους στο νεφρό, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος στα social media.

"Έχουν περάσει 10 ώρες και ο κολικός νεφρού δεν έχει υποχωρήσει ακόμα. Ο πόνος που αισθάνομαι από το πρωί, όσο δυνατός κι αν είναι, δεν συγκίνεται με αυτό που αισθάνομαι ψυχικά. Ξεθωριάζει και η τελευταία μου ελπίδα.

Μόλις με έφεραν εκτάκτως στα επείγοντα περιστατικά, αφότου έκανα δύο φορές εμετό με αίμα. Θα υποβληθώ σε εξετάσεις για να φανεί τι μου συμβαίνει. Θα σας κρατώ ενήμερους, γιατί παίρνω πολλά μηνύματα και δέχομαι την αγάπη που μου δείχνετε. Το λιγότερο που σας αξίζει είναι μια απάντηση. Όλα όσα ονειρευόμουν δηλαδή για αυτή την ημέρα, πέρα από αυτόν τον εφιάλτη".