Την περαιτέρω ενίσχυση του ενόψει της νέας χρονιάς στη Super League ψάχνει ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προχωρήσει σε εντυπωσιακές μεταγραφές μέχρι στιγμής και προσπαθούν να ολοκληρώσουν άλλη μία, με τον Μουνίρ Ελ Χαντάντι.

Ψάχνει το... μπαμ στις μεταγραφές με τον Μουνίρ ο Άρης

Ήταν ένας από εκείνους που κάποτε τον παρομοίαζαν με τον Λιονέλ Μέσι. Το ταλέντο του φάνηκε από μικρή ηλικία στην Μπαρτσελόνα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη ούτε για τον ποδοσφαιριστή, αλλά ούτε και για την ομάδα που πίστεψε σε αυτόν.

Ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι μετά τη θητεία του στους "μπλαουγκράνα" συνέχισε να παίζει μπάλα στην Ισπανία έχοντας περάσει ανά διαστήματα από τις Βαλένθια, Σεβίλλη, Αλαβές και Χετάφε ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λας Πάλμας

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός σε 39 παιχνίδια είχε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται να μην... ανανεώνεται. Κάπου εκεί "εμπλέκεται" ο Άρης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προσπαθεί να πείσει τον ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στη συμπρωτεύουσα.

Μία πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που έχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες, αλλά και στο παρελθόν οι "κίτρινοι" έχουν δείξει πως έχουν τον... τρόπο τους με παίκτες από την Ισπανία, με τελευταία περίπτωση την δαπανηρή μεταγραφή του Μοντσού από την Βαγιαδολίδ.