Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε επέστρεψε στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται ξανά εκεί που τον θέλει ο κόσμος του, ο οποίος ανυπομονεί για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" το οποίο θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο.

Sold out σε 35 ώρες τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR για το Καλλιμάρμαρο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατάφερε να υλοποιήσει κάτι που φαινόταν πολύ δύσκολο στην αρχή. Πήρε την έγκριση από το ΚΑΣ για να μπορέσει να διεξαχθεί το τουρνουά προς τιμήν του πατέρα του στο Καλλιμάρμαρο και το μόνο που έμενε ήταν να ακολουθήσει ο κόσμος.

Κάτι το οποίο έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς οι φίλαθλοι των "πρασίνων" όχι απλά θα δώσουν το βροντερό παρών, αλλά το έκαναν με εντυπωσιακό τρόπο. Εξάντλησαν μέσα σε 35 ώρες τα εισιτήρια και θα βρεθούν 35.000 άτομα στο γήπεδο για να φωνάξουν για την ομάδα τους.



Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 21 Σεπτεμβρίου και η αρμάδα του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν του προπονητή - θρύλου του "τριφυλλιού", Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην πρόβα τζενεράλε των δύο συλλόγων πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος στη Euroleague.