Η Ευαγγελία Πλατανιώτη τερμάτισε στην έκτη θέση της καλλιτεχνικής κολύμβησης μαζί με τη Σοφία Μαλκογεώργου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια στην τέταρτη Ολυμπιάδα της καριέρας της θα είναι σημαιοφόρος στην Τελετή λήξης της διοργάνωσης δίπλα στον Εμμανουήλ Καραλή.

Σημαιοφόρος της Ελλάδας η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην Τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Γνωστό έγινε και το δεύτερο άτομο που θα κρατήσει την ελληνική σημαία στην Τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με την Ευαγγελία Πλατανιώτη να είναι εκείνη που θα έχει την ύψιστη τιμή μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή.

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση σήμερα στην έκτη θέση της καλλιτεχνικής κολύμβησης μαζί με τη Σοφία Μαλκογεώργου και λίγο αργότερα έμαθε πως θα είναι αυτή που θα είναι η σημαιοφόρος στην Τελετή λήξης.

"Η Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή ανακοινώνει ότι με απόφαση του Αρχηγού Αποστολής, Πέτρου Συναδινού ορίζονται ως Σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 ο Εμμανουήλ Καραλής και η Eυαγγελία Πλατανιώτη.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επι κοντώ και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέλαβε την 6η θέση.

Η Τελετή Λήξης θα ξεκινήσει στις 22.00 ώρας Ελλάδος και θα διεξαχθεί στο Stade de France. Η Team Hellas αναχωρεί την Δευτέρα στις 14.00 ώρα Ελλάδος με πτήση της AEGEAN και θα αφιχθεί στην Αθήνα στις 17.10."