Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέθεσε την ψυχή του στο Παρίσι, ηγήθηκε της προσπάθειας της Εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στους οποίους επέστρεψε μετά από 16 ολόκληρα χρόνια και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να λείπει από τις καλύτερες πεντάδες του Ολυμπιακού τουρνουά μετά από τις μυθικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την γαλανόλευκη φανέλα.

Στην καλύτερη δεύτερη πεντάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο σταρ της Εθνικής, Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα και πιο λαμπερά "αστέρια" του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ανδρών, ο ίδιος αποθεώθηκε ουκ ολίγες φορές από αντίπαλους παίκτες και προπονητές και οι επιδόσεις του στο παρκέ επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά την κλάση του που τον συγκαταλέγει στους κορυφαίους όχι απλά παίκτες αλλά και αθλητές στον κόσμο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d38sgkdjjnj5)
Ο "Greek Freak" έκανε... παπάδες με το εθνόσημο το οποίο εκπροσώπησε με τον πιο ηγετικό τρόπο στο Παρίσι και συνέβαλε στα μέγιστα στην πορεία της Εθνικής Ελλάδος μέχρι τα προημιτελικά. Μετά από το χρυσό της υπερομάδας Team USA και την ανάδειξη του σεληνιασμένου ΛεΜπρόν Τζέιμς σε MVP επιλέχθηκαν οι δυο καλύτερες πεντάδες των κορυφαίων αθλητών.

Θα αναρωτιόταν κανείς, θα γινόταν να λείπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η απάντηση... αυτονόητη. Ο σούπερ σταρ της Εθνικής συμπεριλήφθηκε στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα μαζί με άλλους τέσσερις κορυφαίους αστέρες του αθλήματος και συγκεκριμένα τους Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (Καναδάς), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Σερβία), Φραντς Βάγκνερ (Γερμανία) και Γκερσόν Γιαμπουσέλε (Γαλλία).

Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα:

Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (Καναδάς)
Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Σερβία)
Φραντς Βάγκνερ (Γερμανία)
Γκερσόν Γιαμπουσέλε (Γαλλία)
Γιάννης Αντετοκούνμπο (Ελλάδα)