Η επιστροφή στην... πραγματικότητα για την ΑΕΚ είναι κινήσεις σαν κι αυτές του Χάντερ Χέιλ. Η "Ένωση" μετά από δύο απογοητευτικές χρονιές στη Basket League χρειάζεται μεταγραφές που θα την ανεβάσουν επίπεδο και θα την κάνουν να πρωταγωνιστήσει και είναι έτοιμη να τις ολοκληρώσει.

Μεταγραφή από το πάνω ράφι με τον Χάντερ Χέιλ για την ΑΕΚ

Η ανασύνταξη στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ ξεκίνησε με τον "στρατηγό" Ντράγκαν Σάκοτα να επιστρέφει στην ομάδα για να σώσει την κατάσταση. Οι πάρα πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε ρόστερ αλλά και προπονητές άφησε πίσω... καμμένη γη.

Πλέον τα πράγματα έχουν αρχίσει και αλλάζουν με την "Ένωση" να δείχνει πως βάζει... μυαλό και οι επιλογές της είναι συγκεκριμένες και με προσοχή. Υπάρχει άλλωστε αναζήτηση για παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά και θα την κάνουν ξανά πρωταγωνίστρια.

Το όνομα που μόλις ακούστηκε ξεχώρισε κατευθείαν ήταν αυτό του Χάντερ Χέιλ, με τον Αμερικάνο γκαρντ όμως να έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες της Euroleague που είδαν τα απίστευτα πράγματα που έκανε και ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν όμως πως η ΑΕΚ του πρόσφερε ένα πλάνο και ένα συμβόλαιο το οποίο δεν μπορούσε να αρνηθεί, με τον πρώην παίκτη του Προμηθέα Πατρών να είναι έτοιμος να μετακομίσει στα Άνω Λιόσια τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο.

Ο Χάντερ Χέιλ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, έκανε πράγματα και... θαύματα έχοντας 16,8 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 4 ασίστ στη Basket League, ενώ στο Basketball Champions League ήταν εξαιρετικός με 17,6 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ. Το ποσοστό του δε έξω από τα 6,75 κυμάνθηκε στο 47,8%!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czyud2rznaup)