Οι θέσεις στο ρόστερ της νέας χρονιάς έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Η μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν λύνει τα χέρια του Εργκίν Αταμάν στην περιφέρεια, με τον Τούρκο προπονητή πλέον να ψάχνει παίκτη στη ρακέτα και να αποκαλύπτει πως το "τριφύλλι" ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Ο Αταμάν αποκάλυψε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού AKTOR για τη μεταγραφή του Γιουρτσεβέν

Την ώρα που ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR θα δώσει το βροντερό παρών στο Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", η διοίκηση της ομάδας ψάχνει την ενίσχυση που χρειάζεται για να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη τη νέα σεζόν.

Οι θέσεις στα γκαρντ έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να φέρνει στο ΟΑΚΑ τον Λορέντζο Μπράουν. Η κίνηση η οποία δείχνει πως απομένει είναι ο άνθρωπος που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ κάτω από τη ρακέτα.

Ο Τούρκος προπονητής παρά το γεγονός πως έχει στη διάθεση του τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι δε φαίνεται να τον καλύπτουν και κοιτάει για κάποια μεταγραφή. Σε δηλώσεις του μάλιστα ανέφερε το ενδιαφέρον των "πρασίνων" για τον Γιουρτσεβέν.

"Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν αποχώρησε από το ΝΒΑ και βρίσκεται σε συζητήσεις με ευρωπαϊκές ομάδες. Έχει προταθεί και σε εμάς. Ο Ομέρ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μου αρέσει. Νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά στην Ευρώπη," σχολίασε ο τεχνικός του "τριφυλλιού".



Ο Τούρκος σέντερ αγωνιζόταν την τελευταία χρονιά στους Γιούτα Τζαζ, αλλά δεν ανανεώσε το συμβόλαιο του με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι σκέψεις του να επιστρέψει στην Ευρώπη είναι αρκετές - μετά τη θητεία του στη Φενερμπαχτσέ - και ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει τις ελπίδες του.