Ο Φώτης Ιωαννίδης μπορεί να έχασε το βασικό μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και να αγωνίστηκε ελάχιστα απέναντι στον Άγιαξ, αλλά το όνομα του συνεχίζει να παίζει για μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία μάλιστα, η Λέστερ έκανε πρόταση 27 εκατομμυρίων στους "πράσινους" για την απόκτηση του.

Μεγάλη πρόταση της Λέστερ για τη μεταγραφή του Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό

Η εντυπωσιακή χρονιά του Φώτη Ιωαννίδη τη χρονιά που ολοκληρώθηκε συνεχίζει να "μαζεύει" μνηστήρες για μεταγραφή. Μετά τις συνεχόμενες προτάσεις και τα "όχι" του Παναθηναϊκού σε Ίπσουιτς και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ήρθε ακόμη μία ομάδα στο προσκήνιο.

Ο λόγος για τη Λέστερ, με τις "αλεπούδες" - που πήραν την απευθείας άνοδο για την Premier League - να κάνουν την προσπάθεια τους για να πείσουν τους "πράσινους" να πουν το πολυπόθητο... ναι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της "Telegraph" η πρόταση τους φτάνει τα 27 εκατομμύρια.

"Η Λέστερ υπέβαλε προσφορά περίπου 23 εκατομμυρίων λιρών (€ 27 εκ.) για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη. Η προσφορά υποβλήθηκε χθες για την Έλληνα διεθνή. Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τη Γαλατασαράι για πιθανή συμφωνία για τον Γουίλφριντ Ζαχά, τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα".



Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Λέστερ ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Ζαχά από την Γαλατασαράι, αλλά ούτε αυτή η περίπτωση έχει ολοκληρωθεί. Το "τριφύλλι" έχει αρνηθεί στο παρελθόν τέτοιες προτάσεις, αλλά προς ώρας δεν έχει προκύψει η απάντηση από πλευράς του Παναθηναϊκού.

Την πρόταση των "αλεπούδων" επιβεβαιώνει και δημοσιογράφος από την "Daily Mail" που αναφέρει: "Ο Παναθηναϊκός αναμένει σήμερα προσφορά περίπου £22 εκατ. ευρώ. από την Λέστερ για τον Φώτη Ιωαννίδη. Η Λέστερ προσπαθεί επίσης για τον Γουίλφριντ Ζάχα. Ούτε ο Ντάκα ούτε ο Βάρντι αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για τον εναρκτήριο αγώνα εναντίον της Τότεναμ την ερχόμενη Δευτέρα".