Λίγες ημέρες πριν τη σημαντική ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό του Conference League κόντρα στην Ρουζομπερόκ, η Χάιντουκ Σπλιτ είναι... καζάνι που βράζει, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο έδιωξε από την ομάδα τον Ιβάν Πέρισιτς.

Καζάνι που... βράζει η Χάιντουκ Σπλιτ πριν τον επαναληπτικό του Conference League

Την προσπάθεια να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη πάνε να ρίξουν στα... σκουπίδια οι παράγοντες της Χάιντουκ Σπλιτ. Η απόκτηση του Ιβάν Ράκιτιτς σε συνδυασμό με τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της ομάδας έδωσαν ελπίδες στους οπαδούς.

Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελαν, καθώς μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ρουζομπερόκ για τον τρίτο προκριματικό του Conference League, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον προπονητή κι έναν από τους αστέρες της ομάδας, τον Ιβάν Πέρισιτς.

Η υποψήφια αντίπαλος της ΑΕΚ στα Playoffs της διοργάνωσης - σε περίπτωση βέβαια που αποκλείσει τη Νόα - αντιμετωπίζει σήμερα (11/08 - 19:30) τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και ο Γκατούζο άφησε τον διεθνή Κροάτη επιθετικό εκτός αποστολής για πειθαρχικό παράπτωμα.

"Σήμερα υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι και δεν θέλω να διαταράξω την ηρεμία των παιδιών, τραβώντας την προσοχή πάνω μου. Καλή τύχη στην ομάδα, μετά θα μπορούμε να μιλήσουμε για το τι έχει συμβεί", ανέφερε ο Ιβάν Πέρισιτς σε ανάρτηση του στα social media, και τα... σύννεφα πληθαίνουν.