Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Σερβίας και φρόντισε να την οδηγήσει στο χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Μόλις έκανε τη... δουλειά του, φρόντισε να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής και να βρεθεί δίπλα στα αγαπημένα του άλογα.

Ο Γιόκιτς άφησε την Τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων για τα... άλογα

Η Τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι είναι προ των πυλών. Όλα μοιάζουν έτοιμα και ο Εμμανουήλ Καραλής φρόντισε να μην τον ματιάσουν από τη στιγμή που θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας με τις... μαγικές κάλτσες, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που το βλέπουν διαφορετικά.

Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ο Νίκολα Γιόκιτς, με τον Σέρβο σέντερ να τα κάνει όλα με τη σειρά. Πρώτα έκανε triple double στον μικρό τελικό κόντρα στη Γερμανία και οδήγησε τους "πλάβι" στο χάλκινο μετάλλιο και στη συνέχεια το γιόρτασε με τους συμπαίκτες του.

Αφού έγινε και η απονομή του μεταλλίου και... ξεσούρωσε από τις μπύρες πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για την πατρίδα του. Ο λόγος φυσικά δεν ήταν άλλος από το να βρεθεί στον... ιππόδρομο δίπλα στα αγαπημένα του άλογα. Φυσικά δε ξέχασε την μπίρα για... παρέα του.