Μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με τους παίκτες που του κάνουν προσφυγές ο Άρης, αλλά αυτό δεν τον κάνει να πτοείται αναφορικά με τις μεταγραφές του. Οι "κίτρινοι" έφεραν στη Θεσσαλονίκη τον Χοσέ Σιφουέντες για να ολοκληρώσει το δανεισμό του από τη Ρέιντζερς.

Στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στον Άρη ο Σιφουέντες

Η σεζόν για τον Άρη μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμη, αλλά τα πρώτα δείγματα δεν είναι τα καλύτερα δυνατά. Οι εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ήταν άσχημες, με αποκορύφωμα την ήττα με 0-1 από τη Λαμία στην πρόβα τζενεράλε για τη πρεμιέρα της Super League

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, έσκασε η προσφυγή οκτώ πρώην ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ για να μπορέσει να τον αποβάλλει από το πρωτάθλημα. Παρά τις... κακοτυχίες που υπάρχουν όμως οι "κίτρινοι" προχωρούν κανονικά τις μεταγραφικές τους υποθέσεις.

Το τελευταίο τους απόκτημα αναμένεται να γίνει με κάθε επισημότητα ο Χοσέ Σιφουέντες, με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή να φτάνει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το δανεισμό του από τη Ρέιντζερς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει και υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

afixi_sifouentes
afixi_sifouentes_1